Ajankohtaista

27.05.2019

ELINVOIMAA LIIKUNNASTA!

 

PERHELIIKUNTAPÄIVÄT:  La 19.10. , La 9.11. ja Su 1.12.

 

Isien ja lasten liikuntapäivä isänpäivän aattona lauantaina 9.11. klo 15-16:30 Ihoden koululla temppuradan ja liikuntapelien merkeissä. Isät, papat ja kummisedät tervetuloa mukaan liikkumaan lasten kanssa!

 

Sirkus-sunnuntai Reilan koululla su 1.12. klo 15-16:30. Pienemmille lapsille temppurataa ja isommille sirkustemppuja, pelle-hyppyjä, trapetsi-taiteilua, jonglöörausta ym. hauskaa.

 

Perheliikunnat on tarkoitettu koko perheelle vauvasta vaariin. Alle kouluikäiset huoltajan tai muun aikuisen seurassa.  Aikuisetkin pääsevät mukaan liikkumaan. Vieläkö onnistuu hyppis, köysillä kiipeily ja kuperkeikka? Mehutarjoilu. TERVETULOA! 

 

LASTEN LIIKUNTAKERHO 4-7 V. MA KLO 17.30-18:30
ROHDAISISSA viikoittain 16.9.-2.12.
Liikkari on 4-7 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu maksuton liikuntakerho, jossa leikitään ja pelataan liikkuen. 
Siellä harjoitellaa liikunnallisia perustaitoja leikin ohella ja samalla opitaan kuuntelemaan ohjeita ja toimimaan ryhmässä.
Useinmiten ollaan koulun liikuntasalissa, ulkokerroista tiedotetaan edellisellä kerralla sekä Pyhärannan kunta-facebook sivuilla.
Päälle liikuntaan sopiva vaatetus, halutessa voi ottaa myös tossut tai vaaleapohjaiset sisäpelikengät. Mukaan myös vesipullo.
Ei ennakkoilmoittautumista. Ensimäisellä käyntikerralla otetaan huoltajien tiedot ylös. Mikäli lapsi on arka, voi huoltaja jäädä seuraamaan tuntia. Tarkoituksena kuitenkin, että lapsi rohkaistuu jäämään ryhmään yksin.
Liikkarin järjestävät yhteistyössä kunta ja Pyhärannan Myrsky. Liikkariohjaaja Anne Laivon apuna nuoret Aliisa ja Emma.
TERVETULOA!

Syksyn seniorijumpat ma 16.9.- 3.12.19

TERVETULOA UUDET JA VANHAT SENIORIT! 
Maanantaisin klo 9-10 Reila koulu osoite Eemelintie 6
maanantaisin klo 10.30-11.30 Rohdainen koulu os. Rantatie 5 
tiistaisin klo 10-11 Ihoden koulu os. Ihoden kylätie 27  

Seniorijumpat ovat viikoittaisia liikuntatunteja, joissa saat kroppaan liikettä, tapaat kavereita ja virkistyt liikkuen. Jumpat ovat koulujen liikuntasaleissa ja tuntien sisällöt vaihtelevat.
Tunneilla harjoitetaan mm. tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Tunnit sopivat sekä miehille, että naisille ja liikkua voi oman kuntotason mukaan. Päälle liikuntaan sopiva vaatetus, vaaleapohjaiset kengät ja oma vesipullo mukaan.
Tunnit ovat maksuttomia ja ohjaajana toimii Anne Laivo.


KANSALAISOPISTOLLA MONIPUOLISTA LIIKUNTATARJONTAA
Pyhärannan liikuntakurssien mainos tässä.
Kursseille ilmoittautuminen on alkanut 15.8. Kursseille voi ilmoittatutua myös kesken lukukauden.
Ilmomittatumiset netissä  www.vakkaopisto.fi. 

 

Haastepyöräily-kampanja päättyi 31.8.19

Vapusta elokuun loppuun asti haastepyöräilyvihkoihin oli  Pyhärannassa tehty 10 km kirjauksia 1851 kpl  ja nettikirjauksia 240. Kilometrejä kertyi yhteensä n. 21 000. Arvonnassa voittaneet julkaistaan syyskuun Uutisankkurissa. Kiitos kaikille osallistuneille!
Muistathan jatkaa lenkkeilyjä. Kuntopolkuvihkoihin voi kirjata 45 min lenkit lajista riippumatta. Liikunnallista syksyä kaikille!

 

 

HALUAISITKO KOKEILLA JOTAIN UUTTA?

Kunta järjestää lajikokeiluja mahdollisuuksien mukaan. Jos mielessäsi on joku laji, jota haluaisit kokeilla tai suositella jotain liikuntalajia- tai paikkaa, niin laita sähköpostia anne.laivo@pyharanta.fi