Ajankohtaista

27.05.2019

ELINVOIMAA LIIKUNNASTA!

LASTEN LIIKUNTAKERHO 4-7 V. MA KLO 17.30-18:30
ROHDAISISSA viikoittain 16.9.-2.12.
Liikkari on 4-7 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu maksuton liikuntakerho, jossa leikitään ja pelataan liikkuen. 
Siellä harjoitellaa liikunnallisia perustaitoja leikin ohella ja samalla opitaan kuuntelemaan ohjeita ja toimimaan ryhmässä.
Useinmiten ollaan koulun liikuntasalissa, ulkokerroista tiedotetaan edellisellä kerralla sekä Pyhärannan kunta-facebook sivuilla.
Päälle liikuntaan sopiva vaatetus, halutessa voi ottaa myös tossut tai vaaleapohjaiset sisäpelikengät. Mukaan myös vesipullo.
Ei ennakkoilmoittautumista. Ensimäisellä käyntikerralla otetaan huoltajien tiedot ylös. Mikäli lapsi on arka, voi huoltaja jäädä seuraamaan tuntia. Tarkoituksena kuitenkin, että lapsi rohkaistuu jäämään ryhmään yksin.
Liikkarin järjestävät yhteistyössä kunta ja Pyhärannan Myrsky. Liikkariohjaaja Anne Laivon apuna nuoret Aliisa ja Emma.
TERVETULOA!

Syksyn seniorijumpat ma 16.9.- 3.12.19

Seniorijumpat ovat viikoittaisia liikuntatunteja, joissa saat kroppaan liikettä, tapaat kavereita ja virkistyt liikkuen. Jumpat ovat koulujen liikuntasaleissa ja tuntien sisällöt vaihtelevat.
Tunneilla harjoitetaan mm. tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Tunnit sopivat sekä miehille, että naisille ja liikkua voi oman kuntotason mukaan. Päälle liikuntaan sopiva vaatetus, vaaleapohjaiset kengät ja oma vesipullo mukaan.
Tunnit ovat maksuttomia ja ohjaajana toimii Anne Laivo.

TERVETULOA UUDET JA VANHAT SENIORIT! 
Maanantaisin klo 9-10 Reila koulu osoite Eemelintie 6
maanantaisin klo 10.30-11.30 Rohdainen koulu os. Rantatie 5 
tiistaisin klo 10-11 Ihoden koulu os. Ihoden kylätie 27  

 

Haastepyöräily-kampanja päättyi 31.8.19

Vapusta elokuun loppuun asti haastepyöräilyvihkoihin oli  Pyhärannassa tehty 10 km kirjauksia 1851 kpl  ja nettikirjauksia 240. Kilometrejä kertyi yhteensä n. 21 000. Arvonnassa voittaneet julkaistaan syyskuun Uutisankkurissa. Kiitos kaikille osallistuneille!
Muistathan jatkaa lenkkeilyjä. Kuntopolkuvihkoihin voi kirjata 45 min lenkit lajista riippumatta. Liikunnallista syksyä kaikille!

Kansalaisopistolla on monipuolesti liikuntatarjontaa. Nyt on aika ilmoittautua kursseille.
Pyhärannan liikuntakurssien mainos tässä.
Kursseille ilmoittautuminen on alkanut 15.8. ilmomittatumiset netissä  
www.vakkaopisto.fi. 
Muistathan, että voit ilmoittautua myös muiden osastojen kurseille, tarjolla esim. polkujuoksu, rapputreeniä ja monia lasten kursseja Vakka-Suomen alueella.
Opiston kursseilla saat osaavien ohjaajien opastuksella nauttia liikunnan riemusta yhdessä muiden kanssa. Muista ilmoittatua mukaan!

Seurakunta järjestää Kävele naiselle ammatti- tapahtuman su 15.9.19
Sunnuntaina 15.9. klo 14 järjestetään ensimmäistä kertaa Pyhärannassa Kävele naiselle ammatti -tapahtuma. Yhdessä ulkoillen voidaan auttaa kehitysmaiden naisia saamaan ammattikoulutusta ja sitä kautta parantamaan lastensa ja koko perheen elämän mahdollisuuksia. Lähtö Rohdaisten metsästysmajalta pururadalle. Tänä vuonna Kävele naiselle ammatti -toiminta täyttää 10 vuotta. Apu menee perille Naisten Pankin ja Kirkon Ulkomaanavun kautta. Jokainen voi osallistua hyväksi katsomallaan summalla. Lisätietoa tapahtumasta saat seurakunnan nettisivuilla ja lehdistä seurakunnan ilmoituksista tai diakonissalta.

 

HALUAISITKO KOKEILLA JOTAIN UUTTA?

Kunta järjestää lajikokeiluja mahdollisuuksien mukaan. Jos mielessäsi on joku laji, jota haluaisit kokeilla tai suositella jotain liikuntalajia- tai paikkaa, niin laita sähköpostia anne.laivo@pyharanta.fi