Ajankohtaista liikunnasta

27.05.2019

ELINVOIMAA LIIKUNNASTA!

Hiihtolomaviikolla  10- 14 vuotiaille suunnattu toimintapäivä Ihodessa pe 21.2. klo 17-21, seuraa ilmoittelua Facebookissa.

 

PERHELIIKUNTAA


Perheliikuntaa järjestetään kiertävästi kouluilla ja se soveltuu siis vauvasta vaariin. Kerroilla on vaihtuvat teemat, välillä touhutaan temppuradoilla, toisinaan leikitään ja pelataan yhdessä. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

LIIKUNTAMAA Laitilassa FinnLamex- hallissa klo 10-12. Sunnuntaina 23.2. Liikuntamaan järjestäjinä ovat Laitilan ja Pyhärannan liikuntatoimi. Maksuttomaan Liikuntamaahan saavat myös aikuiset tulla mukaan liikkumaan. Lisätietoa lähempänä ajankohtaa myös kunnan facebook-sivuilla. TERVETULOA!

 

 

 SENIORIJUMPAT, jumpataan myös hiihtolomaviikolla 8.

Senioreiden viikottaiset liikuntatuokiot sisältävät lämmittelyn, lihaskunto- ja tasapainoliikkeitä sekä venyttelyä. Liikkeet pystyy suorittamaan oman kuntotason mukaisesti. Vetäjänä Anne Laivo. Tule sinäkin rohkeasti mukaan iloiseen senioriporukkaan!

Maanantaisin klo 9-10 Reila
Maanantaisin klo 10.30-11:30 Rohdainen
Tiistaisin klo 10-11 Ihode.

 

 LIIKUNTALEIKKIKOULU 4 - 7 VUOTIAILLE  KLO 17:30-18:30

Liikkari on joka viikko maanantaisin Rohdaisten koululla. Yleensä olemme liikuntasalissa, ulkokerroista tiedotamme erikseen edellisellä tunnilla sekä kunnan ja Myrksyn facebook-sivuilla.
Liikkari on maksuton kerho, jossa harjoitellaan liikkumaistaitoja ja ryhmätyöskentelyä. Liikkuminen tapahtuu leikkien ja pelien kautta. Vetäjinä toimii Liikkariohjaaja Anne Laivo apulaisinaan reippaat yläkoululaiset Emma ja Aliisa. Järj. Pyhärannan kunta ja Pyhärannan Myrsky.  TERVETULOA!  Hiihtolomaviikolla 8 ei ole Liikkaria.

 

 

HALUAISITKO KOKEILLA JOTAIN UUTTA?

Kunta järjestää lajikokeiluja mahdollisuuksien mukaan. Jos mielessäsi on joku laji, jota haluaisit kokeilla tai suositella jotain liikuntalajia- tai paikkaa, niin laita sähköpostia anne.laivo@pyharanta.fi