"Asiantuntija, palvelut ja henkilöstö"-virka avoinna

02.06.2017
Toimistotyöntekijä, Pyhärannan kunta, Pyhäranta

"ASIANTUNTIJA, PALVELUT JA HENKILÖSTÖ" -VIRKA
  
Pyhärannan kunnan tuki- ja hallintopalveluiden tulosalueelle haetaan 1.9.2017 alkaen asiantuntijaa työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien toimistotehtävien saralla. Tavoitteena on luoda pohja Suomen parhaalle asukaskokemukselle arjen helppoutta hallintotoimintaan hakien.

Tehtävään kuuluu kunnan palveluihin ja henkilöstöhallintaan liittyviä tehtäviä: mm. päivittäiset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät, päätöksenteon valmisteluun liittyvät tehtävät, tilastoinnit, laskutusasiat ja muut esimiehen määräämät tehtävät. Kunnan palkkahallinnon tehtävät hankitaan Kunnan Taitoasta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä sekä tiimi-, että itsenäiseen työskentelyyn sekä huolellista ja järjestelmällistä työotetta.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa mukavassa työyhteisössä, ota yhteyttä meihin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (01ASI040), jolloin tehtäväkohtainen palkka on 2516 e. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttömahdollisuutta. Hakemukset tulee ansioluetteloineen osoittaa operatiivinen johtaja Katja Törröselle osoitteeseen kunta@pyharanta.fi. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakuaika päättyy 19.6. klo 14.00.

Pyhärannassa 2.6.2017

Pyhärannan tuki- ja hallintopalvelut