Ihoden uuden asuinalueen asemakaava

Kesävesimittarit

Kesävesimittareiden noutaminen alkaa maanantaina 14.10.2019. Kiinteistönhoitajat keräävät mittarit loka-marraskuun aikana. Tarvittaessa yhteydenotot asiantuntija, vesihuolto Jyrki Nurmi 044 738 3430 tai kiinteistönhoitaja Jussi Koski 044 738 3467

 

2017

Miinalautta vierailee

Pyhärannan terveysaseman kesä

Haetaan koulunkäynninohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Avoinna toiminnanohjaajan määräaikainen virka

Veteraanipäivä Pyhärannassa 27.4.2020

Pyhärannan kunta, Pyhärannan seurakunta, Sotaveteraanien Perinneyhdistys sekä PyhärannanLions klub kunnioittavat veteraanien muistoa ja laskevat seppeleet sankarihaudoille. 

 

Yksinyrittäjän koronatuki

 

YKSINYRITTÄJÄN KORONATUKI

Kunnat myöntävät yksinyrittäjille avustusta toiminnan vakauttamiseen COVID-19 epidemiasta johtuen (myöhemmin koronaepidemian). Yksinyrittäjäavustusten hakemukset käsitellään kunnissa. Yksinyrittäjien korona-avustuksen tarkoituksena on saada yksinyrittäjien toiminta taloudellisesti kestävämmälle pohjalle pandemian aikana ja sen jälkeen. Kyseessä on toimintatuki varsinaisesta elinkeinonharjoittamisesta johtuvien menojen kattamiseen. Tuki on määräaikainen ja voimassa vain pandemiasta johtuvan akuutin maksuvalmiuskriisin hoitamiseksi.

 

Puhelinsoitot yli 70-vuotiaille aloitettu

TIEDOTUS

Pyhärannan kunta aloitti puhelinsoitot kaikille yli 70-vuotiaille kuntalaisille 14.4.2020. Yhteydenoton tarkoituksena on kartoittaa poikkeustilanteen mahdollinen avun- ja palveluntarve niiltä, jotka eivät ole olleet kuntaan yhteyksissä tai ole muutoin jo palveluiden, kuten kotihoidon, piirissä. Niihin, joilla ei ole käytössä puhelinta, otetaan yhteyttä muulla tavoin.

Lisätietoja Hanna Piironen p. 044 738 3421.

Sivut

Tilaa syöte Pyhärannan kunta RSS