Päivätoiminta

Hanna Piironen

Palvelu- ja kehityspäällikkö
044 738 3421
hanna.piironen(at)pyharanta.fi

 

 

HUOM!!! PÄIVÄTOIMINTA JÄI TOUKOKUUSSA JÄRJESTETYN KEVÄTJUHLAN JÄLKEEN KESÄTAUOLLE. TOIMINTA JATKUU JÄLLEEN ELOKUUSSA.

 

Pyhärantalaisten ikäihmisten (+65-vuotiaiden) päivätoimintaa järjestetään Kaukan Kyläkodilla (os. Kaukanraitti 24) noin kerran kuukaudessa.

Osallistumismaksu on 10€/kerta/hlö, ja se laskutetaan jälkikäteen osallistujalta aina yksi toimintakausi kerrallaan. Maksu sisältää ruokailun, kahvittelun ja päivän ohjelman. Ohjelma pitää päivästä riippuen sisällään yhteislaulua, bingoa, esiintyjiä, puheenvuoroja, askartelua ym. 

Seuraavat päivätoimintapäivät vuonna 2019:

7.2., 7.3., 4.4., 2.5.

Päivätoimintaan osallistuu useita vapaaehtoistoimija (SPR, Eläkeläisten Liitto), joten mikäli tarvitset apua/tukea esim. liikkumiseen paikan päällä, se varmasti onnistuu. Ruokailun mahdollistaa Nälkloukan Kyläyhdistys ry.

Toimintapäivään on mahdollista päästä myös yhteiskuljetuksella. Kuljetuksen omavastuuhinta on kiinteä riippuen siitä, mistä päin Pyhärantaa nousee kyytiin.

Edestakaisten matkojen hinnasto: Rohdainen 6€, Santtio 8€, Reila 10€, Ihode 11€. Myös taksikyyditykset kunta laskuttaa jälkikäteen kyyditettävältä. Kuljetus tilataan numerosta: 0400558023/Taksi M.Kiveinen.