Pyhärannan 2018 valokuvauskilpailu - tulokset

1.sija
30.06.2018

Pyhärantapäivillä 30.6.2018 järjestettiin kilpailuun saapuneille valokuville kunnanäänestys. Äänestyskoppi oli sijoitettu kunnan oman standi-pisteen viereiselle seinälle, joka oli aivan buffet-kioskin vieressä.

Kilpailuun saapui määräaikaan mennessä yhteensä 38 kuvaa ja itse pyhärantapäivänä ääniä annettiin kaikkiaan 94 kappaletta. Itse kilpailu oli todella tasaväkinen ja voittaja selvisikin lopulta yhden äänen erolla.

Voittokuva sai yhteensä 8 ääntä itselleen ja toiseksi tullut kuva 7 ääntä. Kolmannelle sijalle päästäkseen edellytettiin yhteensä 5 ääntä ja näitä kuvia olikin sitten lopulta 8 kappaletta. Näistä 5 äänen kerholaisista kolmas palkinto päätettiin arpoa onnekkaalle.

 

Miksi tälläinen kilpailu järjestettiinkään, joku saattaisi kysyä? Kilpailun tarkoituksena ja ajatuksena oli saada pyhärantalaiset liikkeelle ulos ja liikkumaan hyväksi havaitun harrastuksen äärelle. Samalla kilpailun tarkoituksena oli luoda entistä hienompaa yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä pyhärantalaisten keskuuteen. Toivottavasti kilpailun tuoksinnassa itse voittamisen halu ja kunnianhimo ei tätä aatetta heikentänyt. Samalla toivotaan, että joku innostuisi mielekkään harrastuksen löytämään kuvista tai kuvailusta Pyhärannassa.

 

Tämän kilpailun 1.palkinnon kuvan ottaja on luonnehtinut kuvaansa seuraavasti: "Mua virkistää Pyhärannassa oma mökki ja sen maisemat"

Kilpailun 2.palkinto meni kauniille mökinrantakuvalle, josta kilpailija oli maininnut ettei kylänranta ole vuosien saatossa paljoa muutunut.

Kilpailun 3.palkinnon kuvassa näkyy pyhärantalaiseen tapaan lapsia telmimässä ulkona.