Pyhärannan kirjasto

Pyhärannan kirjasto, Ihoden kylä
04.03.2019

 

Kirjastolla käytettävissä

Avoin wlan, 2 tablet-laitetta (iPadeja), tietokone,  4x2,20 m näyttelyseinä, tulostin.

Mustavalkoiset tulosteet 0,50/kpl, väritulosteet 1,50/kpl A4 kokoa.

 

Kirjasto avoinna seuraavasti:

Maanantaisin klo 12-18

Keskiviikkoisin klo 12-19

Torstaisin klo 10-16

Koulujen ja varhaiskasvatuksen vierailut sovitusti myös muina aikoina.

Ajankohtaista 

Tutustutaan oman kunnan historiaan ja tapahtumiin kuvien,karttojen tai muun kotoa löytyvän arkistomateriaalin  avulla. Tule kirjastolle tutkimaan mitä aarteita omasta kylästä löytyykään.  Jos et tunnista kuviesi kaikkia paikkoja, tapahtumia tai henkilöitä, niin naapuris voi tietää mikä tapahtuma on kyseessä tai kuka kuvassa on. Kerätään tiedot tuleville polville Pyhärannan kirjaston digikokoelmaan. Tarinoita tapahtumista ja ihmisistä kerätään, tehdään oman kunnan historia tutuksi nuoremille, uusille ja tuleville pyhärantalaisille.  Tule kirjastolle 12.3.2019 klo 13.00  niin kuulet Finnasta,  Rauno Luttinen tulee kertomaan kirjaston Pyhäranta-kokoelman kuvista, joita hän on tutkimut Pyhärannan historia teostaan varten. Kahvittelu mahdollisuus. Tervetuloa!

Tule kirjastoon tutustumaan FINNA.fi palveluun tai voit tutustua siihen myös omatoimisesti kotoana. FINNA.fi palvelu tarjoaa Suomen arkistojen, kirjastojen sekä museoiden aarteet samalla haulla. Voit tutustua sanomalehtiin, aikakauslehtiin, pienpainatteisiin, digitoituihin klassikkoteoksiin, matkakuvaulsiin sekä uutuutena nuotteihin. Kaikki tämä on avoimesti saatavilla!

Kokeile FINNA STREET palvelua. Löydät sen avulla historiallisia kuvia sieltä, missä olet.  Finna Street pyytää sinulta lupaa sijaintitietosi käyttöön ja näyttää sinulle sijaintiisi perustuvia historiallisia kuvia. Sijainnin haku toimii luotettavimmin ulkona mobiiliverkossa. Voit siis tarkastella tonttisi histriaa kännykästäsi! Tämä tarjoaa myös opettajille mahdollisuuden elävoittää ulkonatapahtuvaa opetusta ja retkiä!

Kuva on Finnasta. Kuvaaja Matti Poutvaara 1960.

 Kysely kirjaston lehtitarjonnasta sekä aukioloajoista. Vastaa 15.3.2019 mennessä. Kiitos!

Pyhärannan kirjaston FaceBook- sivulla lisää tiedotteita

 

Yhteystiedot

kirjasto@pyharanta.fi 

puh. 02 8239 905

Tammelininkuja 2
27320 Pyhäranta