Pyhärannan kirjasto

Pyhärannan kirjasto, Ihoden kylä
14.05.2018

 

 


Kirjastolla käytettävissä

Avoin wlan, 2 tablet-laitetta (iPadeja),tietokone,  näyttelytila, pelejä.

 

Kirjasto avoinna seuraavasti:

Maanantaisin klo 12-18

Keskiviikkoisin klo 12-19

Torstaisin klo 10-16

 

Ajankohtaista

Syyskauden toimintaa kirjastolla!!!

  • Satutunnit starttaavat jälleen elokuusta alkaen torstaisin klo 10.30. Toiveena on saada mukaan myös nuoria sadunlukijoita torstai-aamuihin kerran kuukaudessa!

 

  • Syyskuun alusta maanantaisin pelataan lautapelejä kirjastolla klo 16.30-18.00. Tule ystäviesi, kavereidesi tai perheesi kanssa pelaamaan klassikkopelejä kuten Kimble, Afrikan tähti, Shakki, Tammi, Monopoly, Scrabble tai Reuhupeli Reuhurinteeltä!

 

  • Novellikoukku on aikuisten rentoutumishetki kirjastolla keskiviikkoisin 3 viikon välein klo 18-19. Voit ottaa kutimen mukaan tai tulla muuten vain kirjastolle kuuntelemaan novelleja! Rentoutumista, jutustelua naapureiden kanssa ja novellien kuuntelua. Novelli on ns. lyhyt tarina.  Novellikoukkulaiset voisi haastaa virkaamaan Pyhärannan tervetuliais patalappuja jokaiselle uudelle asukkaalle tai perhekunnalle!

 

  • Kira Suomalaisen näyttely uhanalaisista eläimistä kirjastolla 1.9.-30.9.2018.  Kira Suomalaisen näyttely puhuu uhanalaisten eläinten puolesta. Lajeja katoaa hälyttävällä nopeudella. Uhanalaiset lajit kuten tiikeri, lumileopardi, saimaannorppa, ahma ja monet kalalajit on ajettu ahtaaalle.Ne tarvitsevat apuamme. Suojelemalla ainutlaatuiset lajimme jätämme seuraaville sukupolville elinvoimaisen maapallon.  Tervetuloa!

 

  • Runoilija Pauli Karmala kaartaa runopakunsa kanssa 19.9.2018 Pyhärannan kirjastolle klo 18-19. Pauli lukee runojaan ja kertoo kirjailijan taipaleestaan.

 

 

 Pyhärannan kirjaston Facebook sivulla lisää tiedotteita

Yhteystiedot

kirjasto@pyharanta.fi 

puh. 02 8239 905

Tammelininkuja 2
27320 Pyhäranta