Urheilukentät, hiekkakentät ja nurmikentät

Rohdaisten urheilukenttä

Pyhärannan kunnan urheilukenttä kuuluu ominaisuuksiltaan lähiliikunta- ja harjoituskenttiin. Urheilukenttää laajennettiin vuonna 2008 niin, että juoksurata on 350 metriä ja jalkapallokenttä vastaa miesten 2-divisioonan ja miesten 1-divisioonan sarjaotteluilta vaadittavaa tasoa eli kentän mitat ovat noin 55 x 100. Kentältä löytyy myös heitto- ja hyppypaikat.

 

Hiekkakentät

Reilan ja Ihoden koulujen pihoilla on hiekkakentät. Kenttien käyttö on vapaata koulujen ollessa suljettuina. Kesäisin kentät ovat käytössä mm. jalkapalloon, pesäpalloon, sekä yleisurheiluun. Talvisin kentillä on luistinradat ja jääkiekkokaukalo.

 

Nurmikentät

Pyhärannan urheilukentän alueella Rohdaisten leirintäalueen kupeessa sijaitsee myös Rohdaisten nurmikenttä. Alun perin kenttä on rakennettu Rohdaisten urheilukenttä on rakennettu nykyiseen muotoonsa 1980-luvun lopulla. Juoksuradan pituus oli alunperin 300 metriä ja sen sisään oli rakennettu jalkapallokenttä. Kenttä palvelee edelleen monipuolisesti suurta käyttäjämäärää. Jalkapalloharrastajien keskuudessa virisi ajatus laajentaa kenttää niin, että he voisivat pelata sarjaottelunsa Rohdaisten kentällä. Kenttä laajennettiin vuonna 2008. Rohdaisten koulun pihalla on nurmikenttä, johon on 2013 sijoitettu jalkapallomaalit. Pieni nurmikenttä löytyy myös Kukolasta, Kukolan pallokenttä.