Vakka-Suomen musiikkiopisto

 

Yleistä Vakka-Suomen musiikkiopistosta:

Vakka-Suomen musiikkiopisto on perustettu v. 1970 ja se on Laitilan kaupungin ylläpitämä, lakisääteisen valtionosuuden piiriin kuuluva musiikkioppilaitos, joka toimii Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunnan alaisuudessa. Toiminta-alueeseen kuuluvat Laitilan lisäksi Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki.

Laitilassa musiikkiopisto toimii Kulttuurikeskus Kustaa Hiekan lukutuvassa osoitteessa Keskuskatu 8a. Kyseisissä tiloissa sijaitsevat myös musiikkiopiston hallinto- ja toimistotilat. Uudenkaupungin toimipiste sijaitsee Vanhalla Raatihuoneella osoitteessa Rauhankatu 10. Kustavissa, Pyhärannassa, Taivassalossa ja Vehmaalla opetusta annetaan koulujen tiloissa.

Vakka-Suomen musiikkiopistossa opiskelee vuosittain noin 400 oppilasta. Opettajia musiikkiopistossa on 23. Musiikkiopistossa annettavan opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Lisäksi musiikkiopisto pyrkii toiminnallaan säilyttämään ja kehittämään kansallista musiikkikulttuuria sekä edistämään yhteistyötä muiden alan ja alueen toimijoiden kanssa.

Lisää tietoa musiikkiopistosta saat tästä linkistä.

 

To 23.5.2019 klo 18:00 KEVÄTKONSERTTI
Pyhäranta, Pyhärannan kirkko, Kirkkopolku 9

Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaat esiintyvät Pyhärannan kirkossa keväisen iloisen ohjelmistonsa kanssa! Eri instrumenttien oppilaat kokoontuvat tunnelmalliseen kirkon miljööseen lukuvuoden lopun jo häämöttäessä. Ohjelmisto on parhaassa terässä ja yleisö on tervetullut kuuntelemaan tämän lukuvuoden satoa! Konsertti on pääsymaksuton ja kaikille avoin.