Vakka-Suomen yritysrekisteri

Helmikuussa 2010 käyttöön otetusta Vakka-Suomen yritysrekisteristä löytyvät tiedot kaikista Vakka-Suomen alueella sijaitsevista yrityksistä. Yrityksiä rekisterissä on yli 2 500 kpl.

Yritysrekisteri

Mikäli haluat katsoa vain pyhärantalaisia yrityksiä, valitse yrityshaun halualueeksi sivun oikeasta ylälaidasta Pyhäranta.

Yritykset voivat käyttää rekisteriä apuna mm. palveluita, alihankkijaa, kumppania tai kilpailijoita etsiessään. Yksityisille ihmisille rekisteri tarjoaa mahdollisuuden etsiä esim. tiettyä tuotetta, palvelua tai työpaikkaa. Rekisteriä voivat hyödyntää myös kunnat lähettäessään yrityksille massapostituksia, tiedotteita ja kutsuja. Rekisteristä voi hakea yrityksiä myös kunnittain.

Yritysten perustiedot saadaan Tilastokeskukselta kaksi kertaa vuodessa. Yritysten toivotaan myös itse pitävän omat tietonsa ajan tasalla. Ajantasaisilla yrityksen tuote- ja palvelutiedoilla asiakkaat löytävät yrityksen parhaiten. Oman yrityksen tietoja pääsee muuttamaan internetissä rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi.

Rekisterin teknisestä toteutuksesta vastaa Motive Systems Oy. Palvelu on yrityksille maksuton ja sen tarjoaa Vakka-Suomen kunnat.