Vakka-Opisto tiedottaa

VAKKA-OPISTO
Ilmoittautuminen Vakka-Suomen kansalaisopistoon on alkanut keskiviikkona 16.8 klo 17.00 netin kautta (www.vakkaopisto.fi/ilmoittautuminen) sekä puhelimitse Laitilan (p. 040 5356822) ja Uudenkaupungin (p. 050 4205266) toimistoihin. Pyhärannan osastonjohtajana toimii Minna Kurki p.044 7383458
Paperiohjelmasta jäi puuttumaan Länsiafrikkalainen tanssikurssi Rohdaisten koululla tiistaisin klo 19-20. Opettajana toimii Anne Niemi. Kurssilla opetellaan länsiafrikkalaisen tanssin liikekieltä sekä yksinkertaisia koreografioita, joissa huomioidaan eritasoiset tanssijat. Afrotanssi kehittää aerobista- ja lihaskuntoa, koordinaatiokykyä ja rytmitajua. Sen on koettu auttavan myös selkävaivoihin kokonaisvaltaisten liikkeiden ansiosta. Afrotanssi sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille tanssista kiinnostuneille. Suositus yli 12-vuotiaille. Tanssia voi paljain jaloin. Tuo mukaan juomapullo ja hikipyyhe. Tunneilla ei ole livesäestystä, vaan musiikki tulee kaiuttimesta.