Oikopolut

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Koululainen keinuu vauhdikkaasti. Taustalla kaunis pelto- ja metsämaisema.

Vahva ote elämään maaseutuidyllissä

Rakenna koti meren äärelle. Rantakylien vehreä ja puhdas luontoympäristö on osa ainutlaatuista Pyhärantaa.

Mies tekee etätöitä pihalla kannettavan tietokoneen kanssa.

Ajattele arki muuntojoustavaksi

Uusia mahdollisuuksia työhön ja vapaa-aikaan. Hyvien tieyhteyksien ansiosta kaupunkipalvelut ovat 20 minuutin etäisyydellä.

Retkipyöräilijä luonnossa.

Löydä oma luontoseikkailusi

Kotiovelta puhtaaseen luontoon on lyhyt matka. Räätälöi arjen aktiviteetit mielesi mukaan. Inspiroidu monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.

Näkymä meren lahden poukamasta.

Viihdy Selkämeren sylissä

Bongaa parhoille paikoille kokemaan arjen elämyksiä ja harrastuksia. Otajärvi on yksi Suomen lajistoltaan rikkaimmista lintuvesistä. Retkeilyreitti Hierkonpolku kiertää kaunista merenrantaa.

Liiku turvallisesti – pysy pystyssä!

Pyhärannan kunnan vanhusneuvosto on päättänyt yhdessä Pyhärannan kunnan kanssa kustantaa ikäihmisille (65v+) kenkiin laitettavat liukuesteet. Liukuesteitä jaetaan seuraavissa paikoissa: – MUA-tuote Oy Ylikylä, Ylikyläntie 130, klo 9-17 – Kirkkoherranvirasto, ti-to klo 9-12 – Pyhärannan kirjasto, Ihode; ti, pe ja la… Lue loppuun

Talviliikuntakampanja

UUSI LIIKKUEN LÄPI VUODEN KAMPANJAKOKONAISUUS STARTTAA TALVILIIKKUJA KAMPANJALLA 10.1. JA PYHÄRANTA ON JÄLLEEN MUKANA! Talviliikkuja-kampanja järjestetään 10.1.–31.3. ja kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista: hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Huono talvi tai… Lue loppuun