Vakka-Suomen kansalaisopisto

Vakka-Suomen kansalaisopiston Pyhärannan osastonjohtaja

Anna-Kaisa Sjölund puh 044 7383 488 etunimi.sukunimi@pyharanta.fi

 

Kurssit, lisätiedot ja ilmoittautuminenTäältä

Uusia mielenkiintoisia kursseja tarjolla: viininmaistelua, perinnepiiri Rohdaisten koululla, aamujumppaa Santtiolla sekä Ihodesssa,  Circuitia, taidekursseja ja tuttuja kamppailukerhoja ja sukututkimusta sekä Kimapuko spiraalipunontaa sekä ranskan kielen kurssi!!!

Kurssien toteutuminen varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivä, joka on yleensä noin viikko ennen kurssin alkua. Kun kurssin toteutuminen on varmistunut, voi kursseille vielä ilmoittautua, jos siellä on tilaa.

Vakka-Suomen kansalaisopisto aloitti toimintansa 1.1.2007. Aikaisemmat Laitilan-Pyhärannan kansalaisopisto ja Uudenkaupungin kansalaisopisto yhdistyvät uudeksi kansalaisopistoksi. Vakka-opiston osakaskuntia ovat Laitila, Uusikaupunki, Pyhäranta, Taivassalo ja Kustavi, joista Laitila on ylläpitäjäkunta. Vehmaa liittyi Vakka-opiston osakaskunnaksi 1.1.2009 alkaen. Vakka-opistolla on oma 8-jäseninen johtokunta, joka toimii suoraan Laitilan kaupunginhallituksen alaisuudessa. Jäseninä toimivat 1.8.2021 alkavalla valtuustokaudella osakaskunnittain: Laitila  Mika Toivola (varajäsen Tiina Tiits) varapuheenjohtaja ja Jari Sillantie ( Tino Mäkilä) Uusikaupunki Matti Ankelo puheenjohtaja ( Rauno Saarinen) ja Johanna Kantonen ( Åke Nygård); Pyhäranta Leena Krook ( Rauno Luttinen); Taivassalo Arja Männistö (Alina Lehtinen); Kustavi Marja Lehtikallio (Elina Korpinen) sekä Vehmaa Simo Virtanen (Timo Laine).

Vakka-Suomen kansalaisopistolla on toimistot sekä Laitilassa että Uudessakaupungissa. Näissä molemmissa palvellaan koko toiminta-alueen asukkaita:

  • Laitilan kaupungintalon 2. kerroksessa, käyntiosoite Keskuskatu 30 (postiosoite PL 25, 23801 Laitila)
  • Kräkin talo 2. krs, Koulukatu 7 (myös postiosoite Koulukatu 7, 23500 Uusikaupunki)