Vakka-Suomen kansalaisopisto

Vakka-Suomen kansalaisopiston Pyhärannan osastonjohtaja

Anna-Kaisa Sjölund puh 044 7383 488 etunimi.sukunimi@pyharanta.fi

 

Kurssit, lisätiedot ja ilmoittautuminenTäältä

Kurssien toteutuminen varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivä, joka on yleensä noin viikko ennen kurssin alkua. Kun kurssin toteutuminen on varmistunut, voi kursseille vielä ilmoittautua, jos siellä on tilaa.

Vakka-Suomen kansalaisopisto aloitti toimintansa 1.1.2007. Aikaisemmat Laitilan-Pyhärannan kansalaisopisto ja Uudenkaupungin kansalaisopisto yhdistyvät uudeksi kansalaisopistoksi. Vakka-opiston osakaskuntia ovat Laitila, Uusikaupunki, Pyhäranta, Taivassalo ja Kustavi, joista Laitila on ylläpitäjäkunta. Vehmaa liittyi Vakka-opiston osakaskunnaksi 1.1.2009 alkaen. Vakka-opistolla on oma 8-jäseninen johtokunta, joka toimii suoraan Laitilan kaupunginhallituksen alaisuudessa. Jäseninä toimivat 1.8.2021 alkavalla valtuustokaudella osakaskunnittain: Laitila  Mika Toivola (varajäsen Tiina Tiits) varapuheenjohtaja ja Jari Sillantie ( Tino Mäkilä) Uusikaupunki Matti Ankelo puheenjohtaja ( Rauno Saarinen) ja Johanna Kantonen ( Åke Nygård); Pyhäranta Leena Krook ( Rauno Luttinen); Taivassalo Arja Männistö (Alina Lehtinen); Kustavi Marja Lehtikallio (Elina Korpinen) sekä Vehmaa Simo Virtanen (Timo Laine).

Vakka-Suomen kansalaisopistolla on toimistot sekä Laitilassa että Uudessakaupungissa. Näissä molemmissa palvellaan koko toiminta-alueen asukkaita:

  • Laitilan kaupungintalon 2. kerroksessa, käyntiosoite Keskuskatu 30 (postiosoite PL 25, 23801 Laitila)
  • Kräkin talo 2. krs, Koulukatu 7 (myös postiosoite Koulukatu 7, 23500 Uusikaupunki)