Vakka-Suomen musiikkiopisto

Vakka-Suomen musiikkiopisto on perustettu v. 1970 ja se on Laitilan kaupungin ylläpitämä, lakisääteisen valtionosuuden piiriin kuuluva musiikkioppilaitos, joka toimii Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunnan alaisuudessa. Toiminta-alueeseen kuuluvat Laitilan lisäksi Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki.

Laitilassa musiikkiopisto toimii Kulttuurikeskus Kustaa Hiekan lukutuvassa osoitteessa Keskuskatu 8a. Kyseisissä tiloissa sijaitsevat myös musiikkiopiston hallinto- ja toimistotilat. Uudenkaupungin toimipiste sijaitsee Vanhalla Raatihuoneella osoitteessa Rauhankatu 10. Kustavissa, Pyhärannassa, Taivassalossa ja Vehmaalla opetusta annetaan koulujen tiloissa.

Vakka-Suomen musiikkiopistossa opiskelee vuosittain noin 400 oppilasta. Opettajia musiikkiopistossa on 23. Musiikkiopistossa annettavan opetuksen tavoitteena on kehittää oppilaiden valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin. Lisäksi musiikkiopisto pyrkii toiminnallaan säilyttämään ja kehittämään kansallista musiikkikulttuuria sekä edistämään yhteistyötä muiden alan ja alueen toimijoiden kanssa.

Lisää tietoa musiikkiopistosta saat tästä linkistä.

Kevään haku Vakka-Suomen musiikkiopistoon!

Clear as a bell! 🎺
Musiikkiharrastus edistää lapsen lukemisen ja kielten oppimista, koska se kehittää kuulemista ja kuulotiedon käsittelyä.
Vakka-Suomen Musiikkiopistossa opiskellaan kymmeniä instrumentteja ja mieluista musiikkia innostavien ja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Hae mukaan 2.-15.5.2022 osoitteessa https://vsmo.inschool.fi/ ja anna musiikkisi soida! 🎶

Osallistava budjetointi 2024 – kyselylomake avoinna 26.9.-31.7.2024

Avaa kyselylinkki ja vastaa (kysely on auki 29.6.-31.7.2024): Osallistava budjetointi 2024 Tervetuloa vaikuttamaan Pyhärannan kunnan osallistavan budjetoinnin 2024 kohdentumiseen! Pyhärannan kunnanvaltuusto on 16.4.2024 päätöksellä § 27 päättänyt, että kuka tahansa kuntalainen pääsisi antamaan palautetta kunnan sivustojen kautta. Kymmenen tuhannen euron määräraha budjetoidaan palautteiden… Lue loppuun