Maaritin hiusmuotoilu ja Hieronta

Maarit Imppu

Maarit Imppu kertoo aloittaneensa Santtiolla parturi-kampaajana vuonna 1987. Vuosien varrella hän on laajentanut repertuaariaan klassiseen hierontaan, hermoratahierontaan ja jalkojen hoitoon. Hyvällä syyllä Maaritin yrityksen voikin sanoa olevan oikea hyvinvointikeidas!

Maarit kertoo, että parturi-kampaajan koulutukseen sisältyvät myös kulmien ja ripsien värjäys, käsien hoito ja parranajo veitsellä. Hän on suorittanut lisäksi kampaajan ammattitutkinnon. Maaritin käsissä valmistuvat erilaiset juhlakampaukset, mutta rastoja tai hiusten pidennyksiä hän ei tee.

Koulutetuksi hierojaksi Maarit valmistui 2002 ja jalkojenhoidon tutkinnon hän suoritti 2005. Hermoratahierontaa hän on tehnyt kolmisen vuotta. Takana ovat hermorata-hieronnan perus- ja jatkokurssi ja keväällä Maarit aloittaa mestarikurssin.

Hermoratahieronta on ihmisen kokonais-valtaista hoitoa, jossa nimensä mukaisesti käsitellään kehon hermoratoja.  Hieronnalla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla.  Maarit kertoo, että asiakkaat ovat löytäneet hermorata-hieronnasta apua mm. migreeniin, väsymykseen, unettomuuteen ja lihas-vaivoihin.  Maarit paljastaa käyvänsä itsekin säännöllisesti hermoratahierojalla.

Palvelutarjonnan laajenemisen myötä yrityksen toimiala on samalla kulkenut puhtaasta kauneudenhoidosta kohti terveydenhoidollista näkökulmaa. Maarit korostaa, että jokaiselle asiakkaalle annetaan yksilöllistä hoitoa. Maarit muistuttaa hieronnan ennaltaehkäisevästä vaikutuksesta. Itsensä hoitaminen kannattaa aloittaa ajoissa, ennen kuin terveydellinen tila muodostuu elämää haittaavaksi.

Maaritin yrityksellä ei ole varsinaisia aukioloaikoja, vaan asiakkaille annetaan aikoja hyvin joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Maaritin tavoittaa kännykästä  ja varauskirjakin kulkee mukana miltei aina. Maarit vinkkaa, että asiakas voi varata itselleen hemmotteluhetken ja tulla samalla kertaa vaikka jalkahoitoon ja kampaajalle. Kokonaisvaltainen hoitopaketti on myös mainio lahja, vaikka äitienpäiväksi.

Innostus omaa työtään kohtaan huokuu Maaritista ja hän kertookin nauraen, ettei luopuisi työstään, vaikka voittaisi lotossa. Työssä parasta ovat mukavat asiakkaat ja tietysti yrityksen ihanteellinen paikka kauniissa Santtion kylässä.

Jos Maarit kuitenkin saisi jonkun toiveen esittää, niin useammin asiakkaat voisivat istua ennakkoluulottomina parturintuoliin ja antaa parturille vapaat kädet.

Maaritin Hiusmuotoilu ja Hieronta
Haantie 4 23960 Santtio
02 8258628


 

 

 Kuva ja teksti © Pauliina Sarilo