Palvelut yrittäjille

Yrityksille tukea ja neuvontaa toiminnan kehittämiseen Pyhärannan kunnassa antaa kunnanjohtaja Harri Hiitiö, 044-738 3413.

Ukipolis Oy
Ukipolis Oy on Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan, Taivassalon, Kustavin ja Pyhärannan kuntien omistama kehittämisorganisaatio, joka palvelee Vakka-Suomen seutukunnan yritys- ja elinkeinotoimintaa. Os. Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki, www.ukipolis.fi, etunimi.sukunimi@ukipolis.fi

Yritystulkki
Yritystulkista löydät erilaiset työkalut yritystoiminnan kehittämiseen. Yritystulkin 300 sivua on jaettu 38 osaan ja neljään eri aihealueeseen.
Yritystulkista löytyvät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat yrityksen hallinnon, talouden ja markkinoinnin omatoimiseen hoitamiseen. Lisäksi Yritystulkki sisältää yrityksen perustamisosion, jossa yrityksen perustaminen toteutetaan oikeaoppisesti karikot kiertäen ja ongelmat ennakoiden.

Yritys-Suomi
Yritys-Suomi on julkisten yrityspalveluorganisaatioden muodostama palvelukokonaisuus yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Palvelua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö (TEM). Maksuton verkkopalvelu kertoo, millaista apua yritys tai yrittäjä voi saada yrityksen perustamiseen, kasvattamiseen ja kehittämiseen. Yritys-Suomi on suunnattu erityisesti pk-yrityksille.

MUITA LINKKEJÄ
Finnvera Oyj
Laitilan-Pyhärannan yrittäjät ry
Varsinais-Suomen Ely-keskus
Yrittäjän tukiverkko

Kunnan elinkeinopoliittinen ohjelma
Elinkeinopoliittinen ohjelma 2012 - 2020.pdf (PDF)
Liitteet elpoon.pdf (PDF)