Pyhärannan kirjasto

Pyhärannan kirjasto, Ihoden kylä
22.03.2019

Pyhärannan kirjasto sijaitsee Ihoden kylässä 8-tien varrella

 

Kirjastopalvelut

  • avoinna ma 10-17, ke 11-18, to 10-16
  • mail kirjasto@pyharanta.fi
  • puh. 02 8239 905
  • Tammelininkuja 2, 27320 Ihode

Kirjastosta löytyy tietokone asiakaskäyttöön, 2 tablet-laitetta, 

tulostin, väritulosteet 1,50 € / tuloste mustavalkotulosteet 0,50 €/tuloste, palautusluukku

Rajoituksia kirjastoasioinnissa

Pyhärannan kirjastossa voi asioida tavallisina aukioloaikoina pikaisesti. Kirjastossa voi olla asioida 10 henkilöä kerrallaan.

Muista käyttää maskia asioidessasi ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä 2 m. Aluehallintoviraston määräyksen mukaiset rajoitukset ovat voimassa 31.5.2021 saakka. 

Kirjastojärjestelmä vaihtuu toukokuussa ja Vaski-kirjastot ovat suljettuina 19.5.-3.6.2021

Vaski-kirjastot vaihtavat uuteen kirjastojärjestelmään Kohaan 19.5.–3.6.2021. Järjestelmänvaihto mahdollistaa uusien palvelujen kehittämisen ja tuo säästöjä kirjastoille.

Järjestelmän vaihtuessa kirjastot eivät tarjoa lainaus- ja palautuspalveluja 16 päivän ajan, mutta e-aineistot ovat käytettävissä. Järjestelmänvaihdoksesta tiedotetaan lisää kevään aikana.

 Ota talteen lainaushistoriasi

Järjestelmän vaihtuessa lainaushistoria nollaantuu. Kirjaston asiakkaat, jotka haluavat ottaa lainaushistorian talteen nykyisestä järjestelmästä, voivat kopioida sen suosikkilistaksi nykyisen verkkokirjaston uuden toiminnon avulla. Se löytyy verkkokirjaston Lainaushistoria-sivulta. Lainaushistoria tulee tallentaa 18.5.2021 mennessä.

Näin otat lainaushistorian talteen:

  1. Kirjaudu sisään verkkokirjastoon ja mene Lainaushistoria-sivulle.
  2. Listan yläpuolella näkyy painike, jossa lukee ”Kopioi suosikkeihin”. Klikkaa painiketta, jolloin avautuu uusi ikkuna.
  3. Valitse pudotusvalikosta se lista, johon haluat lisätä lainaushistoriasi, tai tee uusi lista klikkaamalla valikon alapuolella olevaa linkkiä. Jos luot uuden listan, nimeä se ja anna sille halutessasi lyhyt kuvaus. Klikkaa ”Tallenna”-painiketta.
  4. Kun olet valinnut pudotusvalikosta haluamasi tai juuri luomasi listan, klikkaa Tallenna-painiketta. Lista löytyy nyt Suosikit-välilehdeltä.