Ajankohtaista liikunnassa

PYHÄRANNAN KUNNAN TARJOAMAT SYYSLIIKUNNAT JATKUVAT

Tiistaisin ja keskiviikkoisin alkaen 20.9.2023 (viikolla 38) koulujen liikuntasaleissa.
Rohdaisissa on harjoittelua myös kuntosalilla.
• Reilan Reipas aamujumppa tiistaisin klo 09.30-10.30 (liikkeet seisten ja lattialla)
• Rohdaisten puolenpäivän jumppa keskiviikkoisin klo 11.45-12.45 (liikkeet seisten ja lattialla)
• Rohdaisten kunnollinen tuolijumppa keskiviikkoisin klo 12.50-13.50 (istuen ja seisten tuettuna)

Ota mukaan jumppa-alusta, vastuskuminauha (pituus 1,5 m.) ja vesipullo.

Liikkuen läpi vuoden

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Uusi Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

HAASTEPYÖRÄILY

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja on startannut hyvin ja kelitkin paranevat koko ajan! Kampanja haastaa Lounais-Suomen kuntalaisia pyöräilemään teemalla ”Kaikki pyörät pyörimään!” Kampanja-aika on Pyhärannassa 1.5.-31.8.2023
Mobiilikirjaus (älypuhelin/tabletti/tietokone) toimii suoritusten pääkirjausmuotona, mutta myös kirjauksia voi tehdä laatikkokirjauksella kuten ennenkin.
Mobiilisovellus on sama kuin Talviliikkuja kampanjassa eli löytyy sovelluskaupoista nimellä LIIKKUEN LÄPI VUODEN.
Hyviä ja aurinkoisia pyöräilykelejä!