Vakka-Suomen kansalaisopisto

Vakka-Suomen kansalaisopiston Pyhärannan osastonjohtaja on Anne Laivo puh 044 7383 432 anne.laivo@pyharanta.fi

 

Yleistä Vakka-Suomen kansalaisopistosta:

Vakka-Suomen kansalaisopisto aloitti toimintansa 1.1.2007. Aikaisemmat Laitilan-Pyhärannan kansalaisopisto ja Uudenkaupungin kansalaisopisto yhdistyvät uudeksi kansalaisopistoksi. Vakka-opiston osakaskuntia ovat Laitila, Uusikaupunki, Pyhäranta, Taivassalo ja Kustavi, joista Laitila on ylläpitäjäkunta. Vehmaa liittyi Vakka-opiston osakaskunnaksi 1.1.2009 alkaen. Vakka-opistolla on oma 8-jäseninen johtokunta, joka toimii suoraan Laitilan kaupunginhallituksen alaisuudessa.

Jäseninä toimivat  2017 alkavalla valtuustokaudella osakaskunnittain seuraavat henkilöt: Laitila Terhi Hemmilä pj. (varajäsen Anna Setälä) ja Timo Rantanen ( Ari Kangassalo)  Uusikaupunki Rauno Saarinen varapj. ( Esko Tähtinen ) ja Jani Tanner ( Mauri Tenhonen); Pyhäranta Sinikka Pirttinokka ( Satu Sainio); Taivassalo Niina Anttila (Tarja Keskitalo); Kustavi Elina Korpinen (Marja Lehtikallio) sekä Vehmaa Simo Virtanen (Henri Palmunen).

Johtokunnan esittelijänä ja sihteerinä toimii opiston rehtori Tomi Kangas. Vakka-Suomen kansalaisopistolla on toimistot sekä Laitilassa että Uudessakaupungissa. Näissä molemmissa palvellaan koko toiminta-alueen asukkaita. Lisäksi Taivassalon koulutoimistossa ja Kustavin KyläKonttorissa voi hoitaa kansalaisopiston toimintaan liittyviä asioita.

Laitilan kaupungintalon 2. kerroksessa, käyntiosoite Keskuskatu 30 (postiosoite PL 25, 23801 Laitila).

Viikaisten koululla, käyntiosoite Viikaistenkatu 3 (postiosoite PL 20, 23501 Uusikaupunki).

Linkki kansalaisopiston sivuille.