Vakka-Suomen kansalaisopisto

Vakka-Suomen kansalaisopiston Pyhärannan osastonjohtaja on Anna-Kaisa Sjölund puh 044 7383 488 etunimi.sukunimi@pyharanta.fi

KORONA

Ajantasainen tiedotus koronaan liittyen löytyy Vakka-Opiston kotisivuilta.

www.vakkaopisto.fi  linkistä näet kurssit, maksut yms ja pääset ilmoittautumaan kursseille.  Huomaathan, että kurssien varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivä, joka on yleensä noin viikko ennen kurssin alkua. Kun kurssin toteutuminen on varmistunut, voi kursseille vielä ilmoittautua, jos sille on tilaa.

Vakka-Suomen kansalaisopisto aloitti toimintansa 1.1.2007. Aikaisemmat Laitilan-Pyhärannan kansalaisopisto ja Uudenkaupungin kansalaisopisto yhdistyvät uudeksi kansalaisopistoksi. Vakka-opiston osakaskuntia ovat Laitila, Uusikaupunki, Pyhäranta, Taivassalo ja Kustavi, joista Laitila on ylläpitäjäkunta. Vehmaa liittyi Vakka-opiston osakaskunnaksi 1.1.2009 alkaen. Vakka-opistolla on oma 8-jäseninen johtokunta, joka toimii suoraan Laitilan kaupunginhallituksen alaisuudessa.

Jäseninä toimivat  2017 alkavalla valtuustokaudella osakaskunnittain seuraavat henkilöt: Laitila Terhi Hemmilä pj. (varajäsen Anna Setälä) ja Timo Rantanen ( Ari Kangassalo)  Uusikaupunki Rauno Saarinen varapj. ( Esko Tähtinen ) ja Jani Tanner ( Mauri Tenhonen); Pyhäranta Sinikka Pirttinokka ( Satu Sainio); Taivassalo Niina Anttila (Tarja Keskitalo); Kustavi Elina Korpinen (Marja Lehtikallio) sekä Vehmaa Simo Virtanen (Henri Palmunen).

Vakka-Suomen kansalaisopistolla on toimistot sekä Laitilassa että Uudessakaupungissa. Näissä molemmissa palvellaan koko toiminta-alueen asukkaita. 

Laitilan kaupungintalon 2. kerroksessa, käyntiosoite Keskuskatu 30 (postiosoite PL 25, 23801 Laitila).

Viikaisten koululla, käyntiosoite Viikaistenkatu 3 (postiosoite PL 20, 23501 Uusikaupunki).