Vakka-Suomen kansalaisopisto

Vakka-Suomen kansalaisopiston asiat kuuluvat Pyhärannassa vapaa-aikalautakunnan alle.

Pyhärannan osaston johtaja on Anne Laivo

 

Yleistä Vakka-Suomen kansalaisopistosta:

Vakka-Suomen kansalaisopisto aloitti toimintansa 1.1.2007. Aikaisemmat Laitilan-Pyhärannan kansalaisopisto ja Uudenkaupungin kansalaisopisto yhdistyvät uudeksi kansalaisopistoksi. Vakka-opiston osakaskuntia ovat Laitila, Uusikaupunki, Pyhäranta, Taivassalo ja Kustavi, joista Laitila on ylläpitäjäkunta. Vehmaa liittyi Vakka-opiston osakaskunnaksi 1.1.2009 alkaen. Vakka-opistolla on oma 8-jäseninen johtokunta, joka toimii suoraan Laitilan kaupunginhallituksen alaisuudessa.

Jäseninä toimivat valtuustokaudella 2013-2016 osakaskunnittain seuraavat henkilöt: Laitila Pirkko Lavila (varapj.) (varajäsen Juhani Raitamäki) ja Seppo Mäki-Kamppi (Jussi Perkkola); Uusikaupunki Matti Ankelo (pj.) (Leena Anto) ja Taina Grönros (Rauno Saarinen); Pyhäranta Kirsti Kallio (Maarit Valpola); Taivassalo Tarja Keskitalo (Pia Lahtinen); Kustavi Jarmo Mäntynen (Viktoria Kulmala) sekä Vehmaa Olli-Pekka Ahokas (Teija Virtanen).

Johtokunnan esittelijänä ja sihteerinä toimii opiston rehtori Tomi Kangas. Vakka-Suomen kansalaisopistolla on toimistot sekä Laitilassa että Uudessakaupungissa. Näissä molemmissa palvellaan koko toiminta-alueen asukkaita. Lisäksi Taivassalon koulutoimistossa ja Kustavin KyläKonttorissa voi hoitaa kansalaisopiston toimintaan liittyviä asioita.

Laitilan kaupungintalon 2. kerroksessa, käyntiosoite Keskuskatu 30 (postiosoite PL 25, 23801 Laitila).

Viikaisten koululla, käyntiosoite Viikaistenkatu 3 (postiosoite PL 20, 23501 Uusikaupunki).

Linkki kansalaisopiston sivuille.