Siirry yhteyshenkilöihin

Reilan koulu

Koulumme sijaitsee meren äärellä Pyhärannan kunnassa, Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajalla. Matkaa Raumalle, lähimpään kaupunkiin, on noin 17 kilometriä. Koulussamme toimii kolme opetusryhmää, esikoulu-1.-2 luokat, 3-4 luokat ja 5-6 luokat.

Koulunjohtaja Outi Salo
044 738 3435
outi.salo@pyharanta.fi

Oppilashuollon palvelut

Kouluterveydenhoitaja Marja Peltomäki on koulullamme joka toinen tiistai.

Koulukuraattori Hanna Piironen vierailee koulussa tarvittaessa. Koulukuraattoriin voi ottaa itse yhteyden Wilman kautta tai puhelimitse p. 044 738 3421 (soittoaika arkisin klo:10-11). Sähköpostitse hänet tavoittaa etunimi.sukunimi@pyharanta.fi.

Koulupsykologimme Johanna Vänskä työskentelee yksittäisen oppilaan asioissa aina huoltajan suostumuksella, Psykologiin voi ottaa yhteyttä opettaja tai huoltajat. Yhteyden saa parhaiten wilman välityksellä. Psykologi selvittää yhdessä oppilaan, huoltajien ja opettajien kanssa mm. kodin ja koulun yhteistyöhön ja oppilaan oppimiseen, kasvuun ja kehitykseen liittyviä asioita. Psykologin arvioinnin ja tutkimusten perusteella suunnitellaan koulussa ja kotona tarvittavia tukitoimia. Psykologi on vaitiolovelvollinen asiakkaan asioissa. Lastensuojelullisissa asioissa psykologi on velvollinen tekemään lastensuojeluilmoituksen.

Kirjastoauto vierailee

Rauman kaupunginkirjaston kirjastoauto vierailee koulullamme kerran kuussa keskiviikkoisin. Kirjastoauto on paikalla tällöin kello 10.15-12.15, jona aikana Reilan koulun oppilaat käyvät kirjastoautossa opettajansa johdolla.

Reilan koulun vanhempainyhdistys

Toimintamme tarkoituksena on edistää kodin ja koulun vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa sekä olla mukana tukemassa terveellisen ja turvallisen kasvuympäristön luomisessa.  Tuomme esille huoltajien näkemyksiä koulua, opetusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja teemme yhteistyötä muiden Pyhärannan vanhempainyhdistysten kanssa. Yhdistys tukee toiminnallisesti ja taloudellisesti koulua sekä oppilaiden kerho- ja harrastustoimintaa. Varoja toimintaan kerätään tuotemyynnillä ja järjestämällä erilaisia tapahtumia, kuten diskot, myyjäiset, kyläkahvila.

Tehtyjä hankintoja

Yhdistys hankkii omasta ehdotuksestaan tai koulun toiveesta oppilaiden käyttöön erilaisia välineitä. Nämä ovat sellaisia, jotka tuovat iloa oppilaille tai sellaisia, joihin koululla ei ole itsellään varoja. Viime vuosina koululle on hankittu paljon liikuntavälineitä ja –pelejä, kustannettu opinto-, teatteri- ja laskettelumatkoja.

Yhdessä tekemällä onnistutaan!

Lapselle on tärkeää, että vanhemmat ovat kiinnostuneita hänen koulunkäynnistään, sillä vanhempien merkitys lasten koulunkäynnin kannustajina ja tukijoina on merkittävä. Toimintamme on aktiivista ja innokkaita vanhempia löytyy onneksi vielä joukkoomme tekemään yhdessä hyvää lapsillemme.

Lisätietoa Reilan koulun Vanhempainyhdistyksestä,
Wilhelmiina Wilen-Mannonen

Yhteyshenkilöt

Outi Salo

Koulunjohtaja

Puhelin

044 738 3435

Sähköposti

etunimi.sukunimi@pyharanta.fi