Oikopolut

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Pyhärannan logo.

Palvelukysely 2024

Kyselylinkki: Palvelukysely 2024

  • Kyselyn perusteet:
    • Kuntastrategiaan on kirjattu, että kuntalaisia kuullaan kyselyin
    • Kunnanhallituksen § 67 päätöksellä on käynnistetty palvelutarveselvityksen osaprojektista selvitys monitoimipalvelupisteistä.
  • Kysely avoinna 24.4.-31.5.2024.
  • Tavoitteena on selvittää kuntalaisten käyttämiä palveluja, niiden palvelutasoa ja -tarvetta. Vastauksesi ovat arvokkaita ja ne käsitellään luottamuksellisesti nimettöminä, niin että vastaajaa ei tunnisteta.
  • Kyselyosiot: Taustatiedot, asuminen ja palvelut. Kyselyyn vastataan alasvetovalikoilla, valintaruuduilla ja vapaalla tekstikentällä.
  • Paperisen vastauslomakkeen saa noutaa aukioloaikoina kunnanvirastolta ja kirjastolta.
  • Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia.
  • Kyselyn QR-koodi alla:

Koululainen keinuu vauhdikkaasti. Taustalla kaunis pelto- ja metsämaisema.

Vahva ote elämään maaseutuidyllissä

Rakenna koti meren äärelle. Rantakylien vehreä ja puhdas luontoympäristö on osa ainutlaatuista Pyhärantaa.

Mies tekee etätöitä pihalla kannettavan tietokoneen kanssa.

Ajattele arki muuntojoustavaksi

Uusia mahdollisuuksia työhön ja vapaa-aikaan. Hyvien tieyhteyksien ansiosta kaupunkipalvelut ovat 20 minuutin etäisyydellä.

Retkipyöräilijä luonnossa.

Löydä oma luontoseikkailusi

Kotiovelta puhtaaseen luontoon on lyhyt matka. Räätälöi arjen aktiviteetit mielesi mukaan. Inspiroidu monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.

Näkymä meren lahden poukamasta.

Viihdy Selkämeren sylissä

Bongaa parhoille paikoille kokemaan arjen elämyksiä ja harrastuksia. Otajärvi on yksi Suomen lajistoltaan rikkaimmista lintuvesistä. Retkeilyreitti Hierkonpolku kiertää kaunista merenrantaa.

Kaatuneitten muistopäivä 19.5.2024

Ohjelma: Jumalanpalvelus klo 10.00 Seppeleenlasku sankarihaudoille noin klo 11.00 Kahvitilaisuus seurakuntakodilla noin klo 11.15 Juhlapuhe: Mirja Kauppila-Laine Ohjelmaan sisältyy yhteislaulut: Synnyinmaan laulu ja Veteraanin iltahuuto… Lue loppuun